üye ol'ben de üye olacağım', gir/çık'zaten üyeyim aslanım, istediğim gibi girer çıkarım' demek oluyor..
post it » posta koy!ben de posta koyacağım
 kim ne demiş?  ne demiş ne demiş?  ne zaman yahu? 
ekaliptus.com
"darphane"
polis dayağıyla beyninde ödem oluşan ve iki bacağı kırılan, olayın örtbas edilmesi amacıyla yine polis baskısıyla bakırköy devlet hastanesi'nden kendisine sağlam raporu verildiği anlaşılan güney tuna, yaşadıklarını şöyle anlatıyor:

"Polisleri sakinleştirmeye çalışıyordum biraz öfkelilerdi, ama pek işe yaramadı. Ben tam hatırlamıyorum, arkadaşlarımın daha sonra bana söylediğine göre 'burası kamuya açık bir alan bizim burada oturma hakkımız var' demişim. Gerçekten çevreye rahatsızlık verecek bir üslupta konuşmuyorduk. Bunun ardından iyice sertleşti, çok kısa bir süre sonra tartışma zaten polis memuru ile benim arama dönmüştü. Daha sonra o polis memuru yüzüme doğru bir darbe vurdu. Ben yere düştüm. Yere düşünce arkadaşlar araya girdi, biraz ayağa kalkacak fırsatı buldum, ayağa kalktım. Ardından iki üç darbe daha aldım. Hepsinde yere yığıldım. En sonuncusunda hatırladığım, bana vuran polis memurunun kolumu bükerek beni sürüklediğiydi, gözaltına almak için. Diğer polis memuru da arkadaşlarımın araya girmesini falan engellemeye çalışıyordu. Bir süre parkın dışına doğru sürükledi. 15-20 metre kadar götürdü, bir duvar dibine yasladı. Yere çökmemi söyledi. Aynı anda da bir çelme taktı. Onun etkisi ile sol dizimin üstüne düştüm, orada kırıldı dizim. Başımı kaldırdığımda 7-8 yunus polis memuru daha gördüm. Arkadaşlar da aynı zamanda gelmişlerdi, bizimle birlikte olayı görecek mesafedeydiler. Beni çökerten polis memuru ellerimi kelepçelemişti arakadan, arkadaşlara silahını gösterdi 'buradan gidin yoksa vururum sizi' dedi. Arkadaşlar korktular tabii, yürüyerek uzaklaştılar oradan. Bir arkadaş fırsatını bulup o görüntüleri çekmeyi başardı. O zamana kadar tutuklanan polisti bahsettiğim. Ama daha sonrasında arkadaşların gitmesi ile birlikte orada bulunan 7-8 polis memuru beni darp etmeye başladı. Yere zaten ellerim arkadan kelepçeli vaziyette çökmüş durumdaydım. Geneli çok hatırlamıyorum da başıma olmak üzere bir sürü tekme yedim. Yaklaşık 30-40 saniye kadar 7-8 polis memuru tarafından başıma tekmeler aldım. Bu arada bir tanesinin diğerlerini engellemeye çalıştığını hatırlıyorum. Onun dışındakilerin hepsi kafama tekme atıyordu."

kaynak: ntvmsnbc.com 08.10.2009
08.10.2009, 23:19
 ben de posta koyacağımyukarı
0.017 sn