üye ol'ben de üye olacağım', gir/çık'zaten üyeyim aslanım, istediğim gibi girer çıkarım' demek oluyor..
post it » posta koy!ben de posta koyacağım
 kim ne demiş?  ne demiş ne demiş?  ne zaman yahu? 
ekaliptus.com
örnek fransa!
ermeni soykırımı yapıldı mı yapılmadı mı tartışıladursun, her fırsatta bize insan hakları ve demokrasi dersi vermeye kalkan fransa bakın ne yaptı;

"Fransa’da soykırım iddiasını reddeden bir Türk öğrenci okuldan uzaklaştırıldı ve soykırımla ilgili ödev hazırlaması istendi.

Fransa’nın Almanya sınırındaki kenti Nancy yakınlarındaki Jacques Marquette Lisesi, ortaokul son sınıfta okuyan 13 yaşındaki Türk öğrenci Mustafa Doğan tarih dersinde Ermeni soykırımı iddiası işlenirken, 5 Türk kökenli arkadaşıyla birlikte tartışmaya katılarak soykırımı kabul etmedikleri yönünde görüş belirtti.

Bu açıklamaya sinirlenen tarih öğretmeni bu yönde görüş bildiren öğrencileri dersten çıkardı. Konuyu sınava da taşıyan öğretmen Ermeni soykırımı ile ilgili bir soru sordu.

Mustafa soruya sinirlenerek, “Ermenilere soykırım yapılmamıştır. Yapıldıysa da hak etmişlerdir” ifadesini kullandı. “Hak etmişlerdir” kelimesinin altını çizdi. Bunun üzerine sinirlenen tarih öğretmeni, Mustafa’yı cezalandırdı.

Okul yönetimi Mustafa’yı 2 gün okuldan uzaklaştırma cezası verdi. Bu süre içinde de “Osmanlı İmparatorluğu tarafından işlenen soykırım: İnsanlığa karşı suç” başlıklı bir ödev hazırlaması istendi.

Mustafa’nın ailesi, “baskı dolu ifadelerle dolu ödevi amaçlı bulup” yapmama kararı alarak bölgedeki Türklerin sivil toplum kuruluşu olan COJEP’e başvurdu. COJEP’in araya girmesiyle okul yönetimi aile ile cuma günü yeniden bir araya gelme kararı aldı."

kaynak: ntvmsnbc.com 18.11.2009
18.11.2009, 13:28
 ben de posta koyacağımyukarı
0.021 sn